Lossekraagjeskopen.nl

Algemene voorwaarden

Betalingen

In de webshop kun je betalen met iDeal. Is de betaling toch niet gelukt? Stuur een berichtje naar lossekraagjes@gmail.com en dan sturen we je een betaallink. Je bestelling wordt verstuurd zodra de betaling voldaan is.

 

Verzenden

We verzenden je kraagje(s) zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2-3 werkdagen. Je kraagjes worden zorgvuldig verpakt en zullen via reguliere brievenbuspost worden verstuurd. De kosten van reguliere verzending zijn € 4,25.

Bij een bestelling van meer dan 6 kraagjes past het niet meer door de brievenbus. Dan wordt er een pakketje van gemaakt. De kosten daarvan zijn € 6,95

 

Retouren

Spijt van je aankoop? Je kunt ongebruikte producten binnen 14 dagen terugsturen. Alle verzendkosten komen op rekening van de klant. Je kunt een mail sturen naar lossekraagjes@gmail.com onder vermelding van het ordernummer. Er wordt dan een mail teruggestuurd met verzendinstructies.

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn ook voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via lossekraagjes@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst terugstorten.