Lossekraagjeskopen.nl

Veelgestelde vragen


Hoe draag je een kraagje?

Een kraagje draag je onder een trui of shirt of zelfs een jurkje of topje. Bij voorkeur onder iets met een niet te wijde hals, omdat het kraagje er anders onderuit kan floepen.

 

Van welk materiaal zijn de kraagjes gemaakt?

Dat is verschillend. Er zijn er van katoen, flanel en chiffon. In de productbeschrijving staat vermeld welke van de drie het is!

 

Kunnen ze in de was?

Jazeker! Vaak moet je ze dan wel even strijken. Maar dat is een stuk minder werk dan een blouse strijken!

 

Wat zijn de maten van de kraagjes?

Er zijn geen verschillende maten, dus het is one size fits all! Er zitten bij de meeste kraagjes verstelbare bandjes aan die je dus naar wens kunt afstellen. Zorg dat deze niet te strak zitten, want dan kan het kraagje gaan opbollen. Zie hieronder de afmetingen. Let op, dat verschilt een beetje per kraagje!

 

De afmetingen van de kinderkraagjes zijn als volgt:

 

Het kraagje dat ik wil is uitverkocht. Wat nu?

Soms komen uitverkochte kraagjes niet meer terug. We wisselen vaak in aanbod, en komen graag met nieuwe kraagjes! Zie je een kraagje dat helemaal jou is? Wacht dus niet te lang en sla je slag! Stuur anders even een mail naar lossekraagjes@gmail.com. Dan weten wij dat je er met smacht op zit te wachten en kunnen je op de hoogte houden.

 

Bestellen en verzenden

 

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending is altijd € 4,25.

 

Ik heb iets besteld. Wanneer ontvang ik het?

Doorgaans worden ze de dag na bestelling verzonden, maar in ieder geval binnen drie werkdagen. Losse kraagjes is een hobby naast een reguliere baan, dus de kraagjes worden ’s avonds ingepakt en verzonden.

De pakketjes worden door een pakketdienst bezorgd, dus na bericht van ons dat de kraagjes zijn verzonden, kan het een tot meerdere dagen duren voordat het in de bus valt.

 

Ik heb iets besteld maar ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Gaat er iets mis?

Waarschijnlijk niet. Kijk even in je spam-box! Vind je niks en is het geld ook niet van je rekening geschreven? Dan is er iets misgegaan. Bestel dan opnieuw. Stuur voor de zekerheid ook even een mail, zodat we in de gaten kunnen houden of je niet per ongeluk toch twee keer betaalt.

 

Hoe wordt mijn pakketje verstuurd?

Met liefde! We versturen je kraagjes als brievenbuspakketje in een luchtkussenenvelop. We doen ons best om het uitpakken een feestje te laten worden!

 

 

Moet ik thuis zijn voor het pakketje?

Tot 3 kraagjes past je pakketje door de brievenbus. Bestel je er meer, dan worden ze verstuurd met de pakketpost.

 

Kan ik de bestelling laten inpakken als cadeautje?

We pakken de kraagjes altijd in als cadeautje! Wil je de kraagjes naar iemand sturen met een boodschap erbij? Laat het ons even weten via een mailtje (lossekraagjes@gmail.com), dan maken we er iets leuks van!

 

Ik woon niet in Nederland. Kan ik toch bestellen?

Het is nu nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen vanuit een ander land dan Nederland. Stuur een mailtje naar lossekraagjes@gmail.com met je bestelling, dan ontvang je een berichtje terug met de verzendkosten naar het buitenland.